2015- Bilanț de Foaie, prin ochii mei (II)
30 decembrie 2015
Ai grijă de numele meu, ai grijă de numărul meu de telefon
31 decembrie 2015
Show all

2015- Bilanț de an, prin ochii lui Giani Codrin (UK)

Bun prieten și gazetar talentat, Giani Codrin a postat astăzi pe facebook, bilanțul lui de an 2015, simultan cu postările mele. I-am cerut permisiunea să-i fac cunoscut bilanțul și prietenilor cititori din Canada și US, majoritari pe acest site. Mulțumesc Giani, un An Nou fericit și cu sănătate să fie!

Se încheie încă un an. Big one. E anul în care am rămas fără tată, care nu a mai putut lupta cu boala. Un om remarcabil, care a muncit din greu pentru tot ce a realizat în viață. N-ar fi trebuit să ajungă pilot, pentru că pur și simplu era mult prea scund, dar s-a luptat cu sistemul și a devenit pilot militar, cunoscut și pentru talentul său de chitarist. A ieșit la pensie cu gradul de căpitan comandor (r) și a fost mândru de cariera lui și de băiatul lui. A avut noroc și de o soție minunată. Odihnească-se în pace!
2015 a fost totuși și un an bun. E anul în care am cumpărat prima noastră casă în Anglia. Ne-a fost greu să găsim o garsonieră sau apartament, așa că acum locuim într-o casă cu 4 dormitoare, sufragerie și birou (am spatiul meu în care îmi construiesc micul imperiu). A necesitat și încă necesită mici lucrări, însă ce era mai important, schimbarea centralei și sistemului de încălzire, am făcut.

Giani- Norvegia

După 4 ani fără pisică, am reușit să o aduc în UK, cu autocarul, experiență pe care sper să nu o repet. M-am obișnuit cu confortul avionului. În rest, un an foarte bun. Nu am șefi, îmi fac singur programul, am libertate totală. Sunt sănătos. Spre deosebire de 2014, anul ăsta nu a intrat în mine niciun dobitoc cu volan, să îmi facă zob mașina la 80 km/h.

Genunchiul meu bușit un pic în accidentul din 2014 și-a revenit aproape complet, sprintez, alerg, am arbitrat și 4-5 meciuri pe săptămână uneori, așa că nu mă pot plânge. Am fost la trei turnee internationale, în Cipru, Danemarca și Norvegia, iar anul viitor am tot trei, în Cipru, Franța și Norvegia. Încă sper că vor fi patru, dar să nu spuneți nimănui !

Giani-arbitru

Am cunoscut oameni minunați, unii prieteni virtuali au devenit și reali, și am avut un sfârșit de an minunat. Pentru prima data în 5 ani am avut brad de Crăciun, în casa noastră și a fost minunat. Printre micile realizări sunt biletele de avion pentru mămici, care ne vor vizita la anul. Am încheiat anul enervat la culme de faptul că am pus pe mine 3 kilograme în perioada Crăciunului, așa că de azi am început un fel de dietă și am renunțat la dulciuri. La sfârșitul lunii ianuarie sper să fiu la 80 de kilograme, iar în februarie să ating ținta de 75-76 kg. Ceea ce ar însemna că și 2016 promite să fie un an bun. Ceea ce vă doresc și vouă. Nu dietă. Doar un an bun.

Ti-a placut articolul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *