Radu Moraru (II): Numai nişte idioţi pot avea “reţinere” faţă de diaspora
21 septembrie 2015
Perele, ca și oamenii, au defecte
21 septembrie 2015
Show all

Bine ați venit, absolut pe bune (editorial, adică)

Sunt varză de oboseală și de emoție, recunosc. Am dezvoltat un website (cu uriașul sprijin al lui Viorel Anghel din Montreal, căruia n-am cuvinte cum să-i mulțumesc pentru cât de rapidă și eficientă a fost colaborarea) în câteva zile, primul website din viața mea.

Blogul a devenit website. Website-ul va mai suferi mici modificări, în timp, pe măsură ce mai învăț navigația. Posibilitățile sunt uriașe.

Scopul creerii acestui website este să asigur vizibilitate tuturor textelor publicate, din decembrie trecut, ceea ce blogul, în formatul precedent, nu-mi permitea. Înclin să cred că scriu relativ atemporal așa că cele mai multe dintre scrieri se pot purta în toate anotimpurile, cam ca  ochelarii. Uneori scriu bine, alteori prost rău. Știu, sunt tributară bioritmului ca oricare dintre voi și sunt foarte ok
cu asta.

cafeaCe urmează: website-ul va rămâne, ca atmosferă și ritm, un blog. Nu voi aduce știri românești din țară ori știri internaționale decât dacă vorbim de criză (cutremur, tsunami, război, etc). Atunci intru cu link-uri, știri, video, tot ce pot culege.

Prioritate au gândurile și stările legate de viața noastră nord-americană. Prezența românească din țară se va limita pe cât posibil la literatură, uneori reportaj (mediile scriitoricesc și cel gazetăresc, adică) și artă. Aș vrea să văd artiști români dorind să vândă în Canada. Îi voi sprijini.

Citiți website-ul, văd asta în tracker. Dau, virtual, mâna cu fiecare dintre voi și vă mulțumesc.Scrieți-mi și poveștile ori gândurile voastre, vă voi publica (semnat sau anonim, cu poze sau fără, cum aveți voi chef).

Blogul-website al unei românce din Canada este un loc de joacă. Nimic mai mult.

Luați-vă câte o cafea și haideți la vorbă.

Apropos, bine ați venit, absolut pe bune.

Magda

Ti-a placut articolul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *