Mă bucur că eşti, ştii, da? (Postfața Iubirii Imposibile, semnată de Simona Alexandrescu-Oprița)
5 mai 2017
Ca și tine, ca și mine
Tu ești unul dintr-o mie
20 mai 2017
Show all

Bine te-ai născut, Iubire Imposibilă!

9 mai, 2017, Toronto. Ora 20,00. Obosită și fericită. Am cea de-a doua carte din seria Foii De Drum Lung, aici, cu mine. Pentru tine, da, și pentru tine.

Atât mi-a rămas românesc, după aproape douăzeci de ani petrecuți în Canada: sufletul și, cât de cât, limba română.

Da, și limba română, pe care cu tot mai mare greutate o mânuiesc în scris. Cred că am deja accent, atunci când vorbesc. Și cu toate astea, mă încăpățânez să cred că voi rămâne româncă până la moarte.

Terence Bay- O Iubire Imposibilă a ajuns astăzi, în număr foarte limitat de exemplare, la Toronto! Mulțumesc din suflet Editurii Național din București, cea care susține acest proiect româno-canadian. Romanul (pentru că despre un roman vorbim aici) vine firesc în continuarea culegerii de povestiri fantastice De La Mine La Toronto, publicată tot la Editura Național, în 2016.
Cititorii și fanii mei din țară și din Europa pot comanda cartea direct la Editura Național (www.editura-national.ro).

Contact:office@editura-national.ro. (Tel: 021/527 1919) Mulțumesc Violeta Borzea pentru câtă inimă ai pus pentru ca aceste cărți să se întâmple!

Mulțumesc Simona Alexandrescu-Oprița pentru curajul de-a descheia vorbele despre iubire, într-o lume tot mai bulversată de conveniențe trendy.

Firește, mulțumiri lui Der, eroului meu principal (biker, trucker și ungur- combinația perfectă), pentru înțelepciune și răbdarea de-a fi suportat, cu stoicism, toanele mele de scriitoare replantată în America de Nord și pămâneană cu mari eforturi.

Pentru cititorii canadieni, americani și din restul lumii cel mai probabil, distribuția se va face prin Librăria Pagini Românești din Montreal (https://librariaromanilor.com).

Viorel Anghel, editorul șef al publicației Pagini Românești și coordonator al librăriei a primit cu bucurie propunerea mea și, în câteva zile, cartea va urca pe site și va fi disponibilă pentru distribuție.

Vă mulțumesc și vă jur că vă simt alături de proiectul acesta al sufletelor românești din patru zări, la Foaia De Drum Lung.

Gata și trebușoara asta. Despre ce și cum în Iubirea Imposibilă, am să vă mai spun…

Ti-a placut articolul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *