coperta Prada in Capcana timpului-page-001

Prada, in capcana timpului

Liviule, intervin după o pauză, în viața fiecărei femei există bărbați ușori și bărbați grei. Cei ușori ard precum țigarea și lasă o aromă, un parfum în urmă. Au sclipirea unei cratițe scoasă din țiplă, nou-nouță. O lună, un an. Cei grei sunt ca arsura pe fundul unei tigăi. Neagră, aspră, neregulată.

Tu nu pui buretele de sârmă la lucru, că ți-e cam târșă. Cel mai adesea, nici cu buretele de sârmă nu se duce. Și cari arsura, de la o prăjeală la alta, între anotimpuri.

Bărbații grei dezvoltă, în tine, un sentiment de nedefinită culpă. Ei poartă felinarul ce luminează jaloanele tale în viață.

Că-ți place, sau nu.

Comanda acum
foaie-de-drum-lung-510x681

De la mine la Toronto

O carte scrisă special pentru românii de pe continentul nord-american, publicată în România și distribuită exclusiv în America de Nord. Magdalena Manea locuieste la Toronto si are blogul Foaie de drum lung.

Sunt născută-n Vărsător. Sunt dată celui mai ciudat semn fix dintre câte există. Înalț imaginaţia şi spiritul liber pe socluri, ziua. Noapte, suflu-n lumânare şi învelesc, sub cerga de oaie, puternicul tradiţionalism care mă guvernează.

Tămâie, rugăciune și deochi ce sunt, atunci când iubesc- și chiar iubesc, îmi dau foc. Și cenunșa s-alege de gând și de dorință, de drum și de omul din mine. Ca să renasc, s-o iau de la capăt.

Comanda acum
foaie-2-510x698

Terence Bay, o iubire imposibila

„O luni de dimineaţă, în plină iarnă, aproape de Crăciun, aşa era. Mie, aripa încă îmi sângera. Abia ieşisem dintr-o luptă de guerillă cu un lup privind dintr-un tricou. Pansamentul era jegos şi vechi, petele ştergeau un nume de erou. Eu doar dacă sângerez, scriu. Sunase ceasul. Ştiu.”

Ţi-am spus să nu te duci la Terence Bay, ţi-am spus că Der nu există. Nu trebuie să existe. Nimănui nu-i e permis să taie în carne vie, să întoarcă omul pe partea cealaltă, ca pe-o mănuşă şi să-l lase apoi să umble în lume, aşa, pe dos. Neom.

Nimănui, da?

Cum de l-ai aflat tu? De ce l-ai căutat?

CE eşti tu după EL?

Oamenii că el sunt accidente, greşeli ale Creaţiei. Când realizează că a greşit, Dumnezeu îi ascunde prin colţurile lumii, printre sălbăticiuni. Acolo nimeni nu ar trebui să ajungă.

Nu te întorci la viaţa ta neatinsă, iar cicatricile rămân mărturia îndrăznelii şi a păcatului. A păcatului de a ştii că există dragostea- pârjol.

Comanda acum

Cărțile se pot achiziționa și direct de la mine, prin completarea formularului din pagina Contact.