Ca și tine, ca și mine
Tu ești unul dintr-o mie
20 mai 2017
Neîncheiatele iubiri
24 mai 2017
Show all

Cărțile Foii De Drum Lung pot ajunge la voi. Comandați online, pentru Canada și Statele Unite

Moment plin de emoție, de referință aș spune: cărțile Foii De Drum Lung vor și pot ajunge acasă la voi! Ele au venit din România, sunt aici, puteți să le comandați online! Faceți-le loc în rafturile voastre cu întâmplări ale secolului al XXI-lea. Un strop din voi, din cine sunteți și cum creșteți aici, în Canada sau în Statele Unite este deja surprins în pagini iar tirajele cărților, dat fiind oceanul care ne desparte de țara-mamă, sunt foarte limitate.

Terence Bay- O Iubire Imposibilă, cartea verde mai exact, este povestea de iubire smulsă brutal dintr-un suflet de româncă stabilită în Canada, amestecată cu două lingurițe de realitate, turnată în ceaunul trăirilor nelumești, un ceaun încins la para focului destinului. Este o poveste de azi, de citit și mâine.

Librăria Pagini Românești din Montreal (www.librariaromanilor.com), coordonată de Viorel Anghel a preluat grija distribuției pentru Canada și Statele Unite. Mulțumesc din sufletul meu de copil, artist și ce-oi mai fi, pentru deschiderea de a lucra împreună în acest proiect româno canadian.

Mulțumesc Editurii National (www.edituranational.ro), Violetei Borzea și echipei cu care lucrează pentru ca această a doua întâmplare a Foii de Drum Lung (după minunata experiență a volumului inaugural De la Mine La Toronto) să prindă viață. În curând, ambele volume online, în România și restul Europei. Am să revin cu detalii.

Mai ales și mai ales, mulțumirile și toată prietenia mea Simonei Alexandrescu-Oprița pentru suportul, curajul și tenacitatea cu care mi-a fost alături în travaliul nașterii acestei Imposibile Iubiri.

Intrați pe site-ul Librăriei Pagini Românești, comandați cărțile Foii De Drum Lung, cel mai inedit, real și aproape de suflet proiect literar româno-canadian derulat vreodată. Fiindcă dacă voi mă citiți, eu povești mai am să vă mai scriu. Da, povești se scriu și acum, când citiți aceste rânduri.

Vă aștept așadar la citit, un citit de carte ușor de parcurs, practică, umoristică, năucitoare. Este roman pentru noi, despre noi, aici, cu noi, cu tine, cu tine și cu mine în background. Luați acum cărțile Foii De Drum Lung acasă la voi, un strop din voi este deja surprins în pagini iar tirajele sunt foarte limitate. Adică foarte limitate, exact cum spun.

“Terence Bay, locul unde eu n-am ajuns vreodată a rămas în urmă, este între poveştile mele de vacanţă, este locul de joacă al imaginației mele. Povestea asta s-a scris singură, în doar două săptămâni. Povestea, filmul însuşi au venit ca un tsunami, m-au sufocat. Cu impertinenţă, s-au cerut pe pagină. Am suflecat mâinile şi m-am apucat de scris.”

Ti-a placut articolul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *