Foaie de Drum Lung- La Multi Ani Canada, La Multi Ani USA!
26 iulie 2020
Despre filmul Șatra, demult, în 2018, la Drum Lung…
26 iulie 2020
Show all

Foaie De Drum Lung- Georgia Guidestones

(Publicat la 13 iulie pe Facebook)
Trăiesc în Canada, mă interesează Canada.
Astăzi am aflat că în Canada se prelungește letargia națională, cu subvenții, instrucțiuni și cu restricții cu tot, până în decembrie. Încă cinci luni, încă o dată cât până acum. Stăm pe loc.
Am citit de mai multe ori știrea. Impactul psihologic al izolării e alt subiect, acum câștigă cine rezistă cu țiglele pe casă.
Că e covid, că e conspirație, că-s extratereștrii, că vine meteoritul, că se-mplinește profeția mayașă, că izbucnește Yellowstone-ul, niciun scenariu fluturat prin lumile virtuale nu mai stă în picioare. Așa cum, deopotrivă, stau toate.
Letargia și schimbările momentului indică, cumva, că specia umană a intrat în decimare, ca să facă loc altor specii. Pare-se că am ajuns la punctul în care ne-am multiplicat out of control.
Ideal ar trebui să rămânem vreo 500 de milioane de oameni, ca să rămânem sustenabili ca specie. Mesajul acesta apare pe Georgia Guidestones.
Georgia Guidestones este un monument ridicat în 1980, la vreo 150 km de Atlanta. Este reprezentat de o piesă centrală, masivă, din granit, înaltă de aproape șase metri, flancată de alte patru alte plăci din granit, toate încrustate cu mesaje.
Monumentul a fost ridicat sub coordonarea cuiva care s-a recomandat Robert C. Christian (s-a dovedit mai târziu că a fost un pseodonim și, la ceva timp după finalizarea monumentului, lui Christian i s-a pierdut urma- n.a.) și care a susținut că reprezină un grup de americani loiali.
Compania care a fost contractată să execute lucrarea, Elberton Granite, aflând despre planul lui Christian a crezut că are de-a face cu un nebun, așa că i-a dat un preț uriaș pentru toată lucrarea, sperând să-l descurajeze.
Christian, însă, a acceptat prețul.
Când a venit vremea plății lucrării, Christian a menționat că grupul pe care îl reprezintă lucrează la acest plan de peste douăzeci de ani. Atât a spus.
Asta se întâmpla în 1980.
Parcela de pământ pe care s-a ridicat monumentul a fost cumpărată, tot de către Christian cu un an înainte și, după realizarea monumentului, parcela a fost donată, cu monument cu tot, municipalității Elbert din Georgia.
Georgia Guidestones conține mesaje în engleză, ebraică, spaniola, swahili, hindi, arabă, chineză și rusă și spune următoarele:
-Păstrați o populație de 500 de milioane de indivizi, în permanent echilibru cu natura.
-Coordonați reproducerea cu mare atenție și încurajați forma fizică bună precum și diversitatea.
-Uniți umanitatea printr-o singură limbă, vorbită pretutindeni.
-Fiți moderați când manifestați pasiune, credință ori tradiții.
-Lăsați toate națiunile să se conducă singure și rezolvați diferendele într-un tribunal global.
-Evitați să promovați legi mărunte ori personalități cu titluri oficiale.
-Păstrați un echilibru între drepturile și îndatoririle sociale.
-Prețuiți adevărul, frumusețea și iubirea, căutați să trăiți în armonie cu universul.
-Nu fiți cancerul planetei Pământ. Lăsați loc naturii să trăiască, lăsați natura să-și urmeze cursul.
Oamenii de știință susțin că este în puterea noastră să ne modelăm viitorul, nu neapărat pe cel individual ci ca și umanitate.
Ca să putem să trăim o altfel de viață decât cea de până acum, trebuie întâi să ne creem o altfel de viață în minte. Să ne concentrăm să o creem, să-i dăm formă, să colorăm noua viața din imaginație, cu ceea ce dorim. Să vizualizăm ce vrem să trăim, ce emoții să cunoaștem, să ne punctăm planurile de viitor într-o cu totul altă realitate decât am făcut-o până acum
Să ne imaginăm un mediu care să fie prietenos și cu alți semeni de-ai noștri. Să ne proiectăm, în minte, Binele, sub toate aspectele, să ne trasăm viitorul, mental, într-o lume cu totul bună.
Este știut că trăim într-un univers creat de mințile noastre, iar dacă vrem să trăim într-o altfel de lume, trebuie întâi să ne-o imaginăm, s-o creștem în minte.
Minunata hologramă care este lumea de azi are imperfecțiuni (Binele nu are, în percepția noastră, grade de comparație. Răul, are. Apoi, percepem 3D doar de la nivelul ochilor, dar percepem doar 2D privind de deasupra sau de jos în sus. Exemple: din avion, toți munții par să aibă aceeași înălțime. De jos privind spre cer, nu percepem distanțele dintre stele iar exemplele pot continua) și, spun unii, este cazul să ne creem o nouă realitate colectivă, la un alt nivel de comunicare și de percepție.
Opresc aici disertația, continuați voi din imaginație.
Posibil ca, pentru acest lucru să continue letargia pe care o trăim. Ca să trezim ceva în mințile noastre. Pentru înjghebarea noii conștiințe colective.
Iar pentru atingerea acestui deziderat, planeta, viața, omenirea își alocă timp.
Cât timp este nevoie.

Ti-a placut articolul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *