E ok?
20 iunie 2016
Montreal- fiindcă așa trebuie
27 iunie 2016
Show all

Foaie de drum lung- Prima carte ajunge, în weekend, la Montreal. Yep!

Așadar, prima carte a Foii De Drum Lung a fost deja tipărită. Iar și primele 100 de exemplare (pilot) au ajuns ieri la Toronto, acasă la mine.

Restul sunt pe drum și vă voi spune când ajung și ele în Canada. Mai durează un strop și, după socotelile mele cărțile ar trebui să ajungă pentru toată lumea. Vă voi spune pe îndelete cum le puteți avea, oriunde ați locui, în Canada sau Statele Unite. Și mă voi îngriji să vă ajungă la timp.

Cartea aceasta este scrisă pentru românii de pe continentul nord-american, publicată în România sub îngrijirea Editurii Național și va fi distribuită exclusiv în America de Nord.

Și cum în weekend (mai exact de mâine seară) voi fi la Montreal (Rue Sherbrooke West), ele, cărțile-pilot vor veni cu mine. Un pic din joaca mea canadiană, din viața mea dar și dintr-a voastră a fost cuprinsă în acest prim volum.

Sper să vă placă. Sincer, am emoții, ce să mai zic!? N-am pregătit nicio lansare- pentru că, nu-i așa, viața se întâmplă pur și simplu- dar la Val David vom fi amândouă, atât eu cât și cartea Foii.

Ne vedem la Val David 🙂

 

Ti-a placut articolul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *