Despre filmul Șatra, demult, în 2018, la Drum Lung…
26 iulie 2020
Foaie De Drum Lung- Civilizația
26 iulie 2020
Show all

Foaie De Drum Lung- Telepatia și tehnologia altor lumi

(Publicat la 19 iulie pe Facebook)

Sub globala, suspecta, prelungita letargie, se petrec, în fapt, cele mai mari schimbări din istoria recentă a omenirii.
Noi le suntem artizani și martori, deopotrivă.
Este suprema noastră șansă, să asistām la asemenea schimbări.
Urmăresc, de mai multe săptămâni, seria de documentare de anticipație, legate de agenda reprezentanților unor civilizații cu mult mai avansate, aici, pe Pământ. Despre răspunsurile guvernelor la prezența lor, despre schimburile reciproce de date și informații. Toate aceste documentare (câteva zeci, de fapt, realizate de prin 2014 încoace) sunt difuzate pe Amazon Prime (Prime Video), accesibile tuturor. Dați căutare după Alien Agenda pe Amazon și veți afla mult mai multe.
Nume sonore ale științei și politicii globale (usor de verificat pe Wikipedia și Google) depun mărturii despre prezența reprezentanților unor civilizații mult mai avansate, aici,pe Pământ.
Contactul dintre noi, pământenii și cele câteva diferite specii așa-zis extraterestre viețuind pe planetă, a existat în permanență.
Schimburile reciproce de informație între noi și ei au ca ratiune nevoia reciprocă de cunoaștere. Noi, despre ei vrem să știm cine sunt, ce pot, de unde vin de fapt, de ce vin, dacă au religie, dacă au sentimente, trăiri ca și noi. Dacă sunt dispuși să ne dezvăluie din tehnologia lor.
Ei vor să studieze evoluția noastră, de la primii humanoizi creați în laboratoarele lor de cercetare, aterizati în vremuri imemoriale și până astăzi. Dacă suntem capabili să comunicăm telepatic, dacă suntem capabili să abandonăm sistemele noastre de propulsie avansată (astăzi, bazate pe principiile fizicii nucleare) și să folosim, în schimb, antimaterie ca și combustibil. Dacă putem face bucla Spațiu-Timp, să scurtăm distanțele pe care specia noastră le percepe drept insurmontabile și dacă putem sparge bariera vitezei luminii.
Un capitol aparte îl reprezintă întrebările noastre către ei legate de originea lor.
Mărturiile unui specialist în contactele cu reprezentanții altor civilizații spun că asemenea întâlniri au loc frecvent și că toate guvernele sunt, într-o măsură mai mare sau mai mică, racordate la fluxul de informație ce ne parvine de la ființele superioare. Că un contact, față în față cu un extraterestru decurge, îndeobște drept o comunicare exclusiv telepatică, ocazie cu care ființa inteligentă face download de informație în creierul pământeanului, simultan cu extragerea de informație din creierul acestuia, într-un interval de câteva minute. De obicei pământeanul delegat să primească știrile, leșină la sfîrșitul sesiunii de comunicare și se prăvălește pe jos. Creierul uman nu are antrenamentul sā primeascā un asemenea flux de informatie, într-un timp atât de scurt.
După trezire, mesagerul nu își poate aminti ce informații a primit dar poate să detalieze mesajele dacă este apoi interogat (debriefing) sub hipnoză. Mesajele sunt legate de subiecte cum ar fi: care ar fi următorii pași pe care trebuie să-i facem, ca și specie, pentru a fi acceptați în network-ul (rețeaua) cosmic de comunicare și călătorie, cum să salvăm resursele, cum să încetăm agresiunile, etc.
Sunt multe și interesante mesajele care ne vin astăzi legate de ființele inteligente cu aspect umanoid.
Societatea Regală (Royal Society) din Londra, cel mai prestigios organism global de colectare, dirijare/ orientare al cercetărilor științifice ( societate din care au făcut parte Benjamin Franklin, Isaac Newton, Stephen Hawking și, din 2018, Elon Musk) din toate domeniile ține periodic conferințe pe aceste teme: sunt ființele avansate, cumva, stră-stră-strănepoții noștri, sunt ei, cumva, tot noi, după milioane de ani pământeni de evoluție? Știu ei cumva cum să se întoarcă în trecut și să vină la noi, astăzi, din nostalgia și imboldul de a-și cunoaște propria lor istorie? Dar dacă vin după resursele noastre, care ar fi acelea care i-ar interesa?
Iac-așa, v-am luat, pentru câteva minute, gândul de la covid și de la toată harababura dimprejur.
Și fiindcă toate schimbările trebuiau să poarte un nume, un singur nume, li s-a spus, simplu, covid (să-l parafrazez pe poetul Marin Sorescu).
Am să mai scriu, din cele ce le știu pe tema aceasta (cumva în linie cu materialele Claudiei Mesea Paraschivescu, ori ale lui Cristian Alexandrescu de pe Youtube, materiale care, selectiv, merită parcurse cu atenție) fără dorința de a da naștere dezbaterilor.
Subiectul altor forme de inteligență, în sine, este atât de dificil și de vast, iar noi atât de fragili în fața marilor schimbări, încât doar gândindu-ne, se scutură ceva din scoarța ce învelește sistemele noastre individuale de valori, credințe și filosofii.
Asta înseamnă schimbarea.
Așa arată.
Abia acum începe.

Ti-a placut articolul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *