O lecție de viață
10 noiembrie 2017
Ți-a trimis și ție scrisoare?
12 ianuarie 2018
Show all

Hai Corina în Canada, te așteptăm!

Cu drag și cu toata prietenia sunteți invitați cu toții la întâlnirile-eveniment cu scriitoarea Corina Ozon. Toată media de limbă română din Ontario și Quebec este invitată și foarte așteptată, cu atât mai mult cu cât Corina provine din presă și va putea, cu ușurință, puncta coordonatele generale după care societatea de unde am plecat, a evoluat. Va fi interesant, vor fi discuții ușoare, libere, de weekend. Și, ea cunoscându-vă, voi puteți câștiga un prieten. Corina va scrie despre noi, cu siguranță. Hai Corina în Canada, te așteptăm!
Iată programul:
Vineri, 17 noiembrie, ora 6PM– Consulatul General al României din Toronto, 789 Don Mills Rd., unit 501, Toronto, ON, M3C 1T9.
Sâmbătă, 18 noiembrie, ora 1PM- Oakville (Halton Multicultural Council, 1092 Speers Road,Oakville)
Sâmbătă, 18 noiembrie, ora 4,30 PM- St. Catharines (St. Catharines Kiwanis Aquatics Centre 425 Carlton St. St. Catharines, ROOM – Lawrence).
Duminică, 19 noiembrie, ora 5PM– Kitchener (1167 King St E, Kitchener, ON N2G 2N3, Simply Elegant Flowers).
Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 5PM- Oakville, Gala „Sărbătorim! 50 de ani din 150! Împreună!” 1280 Dundas Street West, Oakville, Ontario L6M 4H9
Duminică, 26 noiembrie, 4PM– Montreal, Restaurantul Mamaia, 4727 St Denis St, QC H2J 2L5.

Între cele două weekend-uri pline de evenimente, mă voi întîlni cu cei care mi-au spus că doresc să ne vedem la o cafea de vorbă și să colindăm Downtown în metropola Toronto. Magda m-a asigurat de asemenea că va face astfel încât să văd cât mai multe locuri și să le pot lua pulsul. Voi trage și o fugă până în Detroit, la niște prieteni pe care abia aștept să-i văd și vom sărbători Thanksgiving. Știu că nu va fi ușor, dar cu siguranță va fi o experiență intensă, care va deschide noi drumuri, dublată de emoțiile întâlnirii în real cu cei pe care-i știam doar din online. Le-am mai trăit în drumurile mele și, vă rog să mă credeți, că greu pot fi comparate cu ceva. (https://corinaozon.com/2017/11/12/turneul-in-canada-si-cum-reusesc-sa-scriu-mult-intr-un-timp-scurt/)

Ti-a placut articolul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *