Mica Revoluție
28 martie 2016
Prima Mișcare- Cine sunt acești eroi?
31 martie 2016
Show all

UPDATE – Luminița din Italia își poate afla sora adoptată în Canada (news)

 

UPDATE- Consulul general interimar al României la Toronto, dl. Doru Liciu mi-a comunicat modalitatea prin care Luminița poate afla despre soarta surorii ei, Corina.

Contactul este: http://www.copii.ro/contact/ (Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopții). Domnia sa spune: In astfel de cazuri cel mai util este sa se contacteze Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie unde se pastreaza inclusiv evidenta adoptiilor internationale din anii 1990 si exista un departament pentru identificarea familiilor biologice.

Mulțumesc mult Doru Liciu, Luminița va primi de la mine toate îndrumările. Mulțumesc din suflet tuturor celor care au dat Share acestei postări, ați fost formidabili!!

Magda

***

Punem un strop de pauză la revoluție, umplem cana de cafea și intrăm cu un anunț special:

mama naturală, cu Corina

mama naturală, cu Corina

Luminița Sabrina, o tânără de origine română, născută în la 28 iunie, 1988 undeva în județul Tulcea (în Golful Tulcea după cum ea însăși spune într-o limbă română destul de bună) o caută pe Corina, sora ei care a fost adoptată în Canada.

Aveți aici fotografiile transmise de Luminița și, la rândul meu le împărtășesc cu voi. Nu se știe niciodată cum putem ajuta, mă gândesc…

tatăl natural, cu Corina

tatăl natural, cu Corina

Corina este născută în 1987 și amândouă fetițele au fost date spre adopție în același timp, în 1991, printr-o hotărâre a judecătoriei din Roșiorii de Vede, jud. Teleorman. Luminița a ajuns în Italia, Corina, după spusele surorii ei ar fi în Canada.

lumi4

Luminița Sabrina, o tânără căsătorită și proaspătă mămică, își caută surioara

Părinții lor (îi vedeți în fotografii) sunt amândoi decedați. Numele lor: Stefania Caragea și Ion Butoi.

Mesajul Luminiței a venit privat la mine  cu rugămintea să mediatizez cazul lor și cu speranța că poate își va vedea sora, într-o bună zi. Faceți vă rog un gest frumos și haideți să dăm share, poate chiar ajutăm. Eu vă mulțumesc.

Luminița își caută sora în Canada

Luminița își caută sora în Canada

Ti-a placut articolul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *