Generația Z- Cine sunt acești copii?
27 ianuarie 2016
Viața-i ca parcarea
3 februarie 2016
Show all

Se naște un hit: Loredana- Vrei să mă iei. Vine o vară fierbinte și foarte puțin cuminte

 

25 ian 2016

Loredana a lansat single-ul “Vrei să mă iei”, extras de pe albumul “Imaginarium”, promovat anul trecut printr-un concert care s-a desfăşurat la Sala Palatului din Bucureşti.

Noul single este compus de Loredana, Alama, Răzvan Mihaila şi Matei Vasiliu, iar textul este scris de Loredana şi Alama. Videoclipul a fost regizat de către Michael Adrian Mircea.

“«Vrei să mă iei» a pornit de la ideea mea de a face un cântec neconvenţional, o poveste de dragoste neîmpărtăşită care să se deruleze într-un dialog între mine şi el. Alma a intrat în joc. Chiar dacă e un artist la început de drum a intrat perfect în personaj, în rolul celui care se îndrăgosteşte iremediabil de iubita prietenului său… Morala o veţi afla urmărind noul videoclip «Vrei să mă iei», extras de pe albumul «Imaginarium»”, a declarat Loredana.

“Este o piesă în care am pus mult suflet, atât eu cât şi Loredana, şi suntem foarte mulţumiţi de rezultatul final. Vreau să îi mulţumesc Loredanei pentru încrederea acordată, MediaPro Music şi Mattman Music pentru susţinere”, a afirmat, la rândul său, Alama.

http://www.mediafax.ro/life-inedit/loredana-a-lansat-videoclipul-piesei-vrei-sa-ma-iei-video-14990595

Ti-a placut articolul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *