Aici, Acum- Un tablou năucitor, semnat Lehte
18 decembrie 2014
Un braț De Pliante, Gata de Încorporare
21 decembrie 2014
Show all

Am intrat în linie dreaptă

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Am intrat în linie dreaptă. Mă așteaptă o intervenție chirurgicală destul de complicată (hip replacement-înlocuire de cap femural), exact la începutul lui ianuarie 2015.
Este un defect din naștere pe care a venit vremea să îl corectez, întrucât am deja dureri insuportabile. De ce spun că am intrat în linie dreaptă: azi am primit brățara (cu numele, data nașterii, contact, bar code, etc) și am terminat analizele preliminare operației. 
Am cunoscut chirurgul, anestezistul, chirurgul-mâna a doua, două asistente medicale care vor participa la operație, mi-au luat sânge, mi-au făcut radiografii. Medicul de familie m-a consultat separat și e permanent la curent cu etapele pregătitoare la care mă aflu.

Iar inainte mi se aștern două petreceri pe cinste, pe 26 și pe 31 decembrie, ocazie cu care ne-adunăm aici, acasă, pentru 80’s parties, fiindcă asta va fi tema anul ăsta.

Două petreceri și o intervenție chirurgicală, în următoarele trei săptămâni.
I have something to look forward to 🙂
Spitalul Trillium din Mississauga știe tot ce trebuie să știe despre mine, mai multe decât știu eu despre sănătatea mea. N-am spaimă, doar emoții să văd treaba terminată.
Va fi o recuperare lungă, de câteva săptămâni bune, timp în care, învelită în pătură, am să contemplez zăpada, din casă. Am să reînvăț să merg cum trebuie, fără dureri. 
Va fi o operație de rutină, spun ei, de circa doua ore.
Va mai fi o cicatrice verticală, de vreo 12 cm, pe șoldul stâng; iaca problemă estetică ce am.
După care, în decada următoare nu vreau să-mi mai amintesc cât de tare și cât de mult timp a trebuit să suport dureri peste dureri.

Gata, se va termina în curând; simt deja o ușurare neinchipuit de mare. O să scriu despre asta pe măsură ce se mai întâmplă lucruri. Până atunci, vine Crăciunul!

 

 

Ti-a placut articolul?

2 Comments

  1. Maple Leaf spune:

    Magdut, fi tare ca vei trece cu brio peste aceasta operatie! Daca ai nevoie de ceva, nu ezita o clipa sa ne ceri ajutorul! Love and kisses!

  2. Heeei, multumesc mult, pupaturi si voua! Petrecere frumoasa de sarbatori si sa ne vedem sanatosi la anu' 🙂 V-astept cand deschidem sezonul de vara, yep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *